12.Global Cooking Night-Nemzetközi Főzőest

Az AIESEC KVIK szervezésében, idén már 12-ik alkalommal megrendezett Nemzetközi Főzőest dekorációját  kihívás  volt elkészíteni.

dscn7107-masolata

A november 25-én a  megrendezésre kerülő rendezvény helyszíne a Budapesti Gazdasági Egyetem Alma Mater vendéglője volt. A több, összenyitható, különféle elrendezésű  terem variációkra adott lehetőséget.

dscn7119-masolata

A kérés az volt, hogy minél több vintage stíluselmet tartalmazzon a díszítés, valamint egy fotósarok is álljon a rendelkezésre, egy mobil képkerettel. Mindet szem előtt tartva, az újrahasznosítástól a meghatározott színvilágig, a fiatalos trendektől az egyszerűségig, nem volt könnyű dolgunk.

dscn7111-masolata

A sok szépséges papírrózsa a Tordasi Műhely megváltozott munkaképességű dolgozóinak remeke volt, a csodálatos kompozíciókat, installációkat pedig Katona Mihály önkéntesünknek, a Tordasi Műhely foglalkoztatási koordinátorának köszönhetjük.

dscn7102-masolata
A rendezvény szervezése egy tapasztalatszerzési folyamat az AIESEC nemzetközi diákszervezetben tevékenykedő diákok részére. Idén Biró Zsófia projektje nyerte el a rendezés jogát, és egy kicsi, de remek csapat élén, együtt munkálkodtak már hónapok óta a szponzorok megkeresésében, valamint a hazánkba szakmai gyakorlatra érkező, főzni szerető diákok felkutatásában.

dscn7134-masolata

Egy kellemes és tartalmas rendezvény részesei lehettünk. A szervezők mindent megtettek a siker érdekében.

dscn7126-masolata

A több mint 100 vendég el volt foglalva a változatos menü kóstolásával, hiszen 15 ország ételeit már nézni is sok volt, ahogyan sorakoztak az asztalokon. A fiatalok a kezdeti izgalmak után már felszabadultan mosolyogak, a szervezők azért mert látták, hogy gördülékenyen megy minden, a nemzetközi főzősereg pedig örömmel tapasztalhatta milyen gyorsan fogy fáradságos munkájuk gyümölcse. A tombolatárgyak gazdásra találása és helyi közönség tetszését leginkább elnyert argentin étek kihírdetése után az utolsó órában igazi latin buli hangulat kerekedett.

A vendégek között jelen levő Marton József mesterszakács saját bevallása szerint ismét tanult valamit ezen az estén, messzi tájak ízvilágába kaladozhatott, az apró hibákat természetesnek vélte, mert az sok év tapasztalata után is előfordul néha.. Mosolyogva és elégedetten tekintett a diákokra, mint  szakember, oktató, csapatjátékos,szülő és munkáltató. Örült, hogy ennyi ambíciozus, felkészült, tettrekész, kedves, kulturáltan szórakozó fiatalt tudhat a magyar vendéglátás magáénak.

 

dscn7099-masolata
A menet közben elhangzott dícséretekből úgy tünt, hogy mi is jól teljesítettünk Köszönet mindekinek aki ebben segített és várjuk a következő izgalmas feladatot !
-gr-dscn7100-masolatadscn7105-masolatadscn7106-masolatadscn7109-masolatadscn7116-masolatadscn7124-masolata

Írjon hozzászólást!