Adventi koszorú készítése

November 24-én már itt az ideje az adventi koszorú előkészítésének, elkészítésének. Nagyon jó hangulatban készült el ma délután a tordasi Önkéntes Pont önkéntesei segítségével Tordas község 1 m átmérőjű adventi koszorúja, ami egészen Karácsonyig dísziti majd a Hangya Művelődési Ház előtti teret.

Külön öröm volt, hogy önkéntes barátaink  több településről is érkeztek, ki nem hagyva ezt a különleges kreatív délutánt. Rózsika le sem tagadhatta volna virágkötő tehetségét, ami szakmája is egyébként, ilyen szépen formázott koszorúja régen volt Tordasnak. János, egyetlen férfiként a csapatban igyekezett haznos lenni, no és szórakoztatta is a hölgyeket. Ibolya, Kati, Timi, Zsófi és sorolhatnám a neveket még, egyaránt kivették részüket az alkotásból. Aprólékos munka  volt  a természetes alapanyagok előkészítésével, minden kis ágacskát, tobozt drótozni, majd a helyére  rögzíteni.

Aki nem szorgoskodott a fenyőágak és kellékek előkészítésében, szorgalmasan  horgolt. Ezek az ajándékok jótékony célra készülnek és hamarosan szükség lesz minden darabra.

Várunk Titeket máskor is, remek csapat vagytok így együtt ! Köszönjük, hogy eljötettek.

dscn7096dscn7094

Írjon hozzászólást!