Adventi vásár

November 26-án a váli adventi vásárba voltunk  hivatalosak, ahol megjelenésünk már hagyományosnak számít az eltel évek alatt.

dscn7158-masolata

Civil partnerség, önkéntesek és személyes barátságok kötik ide szervezetünket, szeretünk itt lenni. Sok eseményen voltunk már Válon a tordasi Otthon lakóival is. Most is többen érdeklődtek személy szerinti hogylétükről. Jó érzés volt, ilyenkor érzi az ember, hogy érdemes civilként dolgozni.

dscn7244-masolata

Szerény standunkon önkénteseink munkáival büszkélkedhettünk. Maga a vásár nem is vásár igazából, hanem egy nagy baráti találkozó. Kisebb közösségek, úgy mint iskola, óvoda szülői munkaközösségei, 2 tánccsoport, faluvédők, tűzoltók, helyi amatőr és profi kézművesek vesznek részt, és mindig vannak nemzetközi részvevők is a testvértelepülésekről. Idén “csak” 3 országból voltak jelen, színesítve a fogatagot.

dscn7192-masolata

Finom illatok, ízek, beszélgető, egymást mosolygva köszöntő emberek, kellemes hangulat jellmezte az idei vásárt ismét.

dscn7168-masolata

Az apróságok gazdát cserélte, a finom falatok elfogytak, a forralt bor melegített, a forró tojáslikőr tejszínhabbal igazi különlegesség volt, a Vox Váli karácsonyi dalai pedig szépen csengve a fenyő alatt megnyitották az ünnepi időszakot.

dscn7197-masolata

A közös karácsonyfára a mi díszünk is felkerült. Kellemes ünneprehangolódást mindenkinek! Jövőre találkozunk!

-gr-

dscn7207-masolata

 

Írjon hozzászólást!