Akikért Vagyunk

Szülők Vallomásai

ILONA

„Lili végre nagykorú lett. Saját maga írta alá a kérvényét az otthonhoz. Várta izgalommal, tetszett neki a hely. A mi szívünk nagyon nehéz volt. Rettenetesen nehéz. El voltunk fáradva, iszonyat nehéz négy év volt mögöttünk. Azért nem 18, mert az első 14-et úgy-ahogy tudtuk kezelni. Lepergett előttünk sok minden, és nem tudtuk, hogy fog ez az egész intézetesdi működni.„

KATI

„Az értelmileg sérült gyermek megszületése a családban megváltoztatja a család életét. Nagy segítség, hogy az Otthon az otthona, a családi házban pedig itthon van. Ezért tudok a hivatásomnak élni. Ferkót minden nap felhívom, és úgy köszön el tőlem, éljetek soká Anya! A mi életünk, úgy érzem teljes, tele van erős érzésekkel, pozitív emóciókkal.”

MARIKA

„A kép az Aranytíz aulájában készült, ahol a tordasi Otthon szociális foglalkoztatójában készült tárgyakból volt egy kiállítás, mi is ott voltunk a fiammal. Örülök, hogy a gyermekem is részt vesz ezeknek a közkedvelt textil figuráknak az előállításában. Nagyon hálás vagyok a”Jövőt Nekik is” Alapítványnak, hogy 2015 nyarán a segített abban, hogy, életünkben először együtt Jocival, nyaralni mehettünk, Balatonmáriafürdőre, ahol az ÉTA szervezésében csodálatos napokat töltöttünk.”

Értük

Adjon hogy Adhassunk mi is!

A fogyatékkal élő emberek életét fizikai, mentális, társadalmi akadályok nehezítik. Távol az otthon melegétől, esetenként család vagy hozzátartozók nélkül még inkább kirekesztettnek érzik magukat. Életminőségük javításához hozzá tud járulni bárki aki szeretne, ebben segítünk mi.
Jelentkezzen önkéntesnek vagy támogassa alapítványunkat.

Támogatni szeretnék