Egy hajóban eveztünk !

motorozas-a-sarkanyhajo-fesztivalon-2016Május végén immár hagyománnyá vált, hogy az Ntone team és barátai rendezésében a Velencei tó sukorói pályán Sárkányhajó fesztivál van. Nem volt ez másként idén sem ! Partnerként alapítványunk is részt vállalt a szervezésben, örülünk, hogy segíthettünk  ennek a mindig fergeteges élményt nyújtó napnak a megrendezésében!

Alapítványunk több mint 100 fővel volt jelen, fogyatékkal élők és kísérőik, igazi kikapcsolódás volt. Elmesélni igazából lehetetlen, át kell élni !  Fogyatékkal élők, cégek képviselői, szakavatott hajósok, kicsik és nagyok, civilek, profi sportolók, művészek, régi és új járművek, sárkányhajók és a Velencei tó! Színpad, zene, tánc, bogrács, mosoly, nevetés, vonatozás, új ismertségek kezdete..

Köszönet  a Váli Tűzoltó Egyesület képviselőinek az ajándékokért, és jövőbeni együttműködés megalapozásáért, valamint  önkénteseinknek a segítségért.

Alapítványunk, az  Ntone team és az összes résztvevő nevében itt is továbbítjuk hálánkat az adományba kapott ásványvízért. Köszönjük Primavera!

Gyere, evezz  te is velünk egy csónakba  2017  májusában!

-gr-

sarkenyhajo-fesztival-2016-_sukoroegy-hajoban-evezunk-sukoro-2016

Írjon hozzászólást!