ÉRZÉKENYÍTŐ TRÉNING

BEMUTATÁSA sérült emberek világa felé nyitni, közös tevékenységekkel eltöltött idő alatt megismerni világukat, rejtett értékeiket, ez a tréningünk lényege.

Komplex, türelmet, empátiát, önismeretet igénybe vevő feladat ez, amit humorral, kreatív feladatokkal érdekessé, tartalmassá és közösségformálóvá lehet tenni. Az együtt töltött idő pedig felszínre hoz olyan gondolatokat, érzelmeket, amelyek segítenek megérteni miért is fontos segíteni, elfogadni, teret adni azoknak az embereknek akiket eddig egy tőlünk távoli világban éreztünk.


KINEK AJÁNLJUK?

A program elemei, tartalma alkalmassá a szórakoztató családi programtól a tematikus csapatépítő tréningig egyaránt. Igények szerint lehet a programelemeket összerakni.

Célközönség a kisebb – nagyobb cégek akik csapatépítéshez keresnek új kihívásokat, feladatokat.

PROGRAMELEMEK

FŐZÉS

MOZGÁS

KÉZMŰVES FOGLALKOZÁS


Helyszín, menü igény szerinti kiválasztása, alapanyagok, árak egyeztetése. Helyszíntől függően más szakács, mesterszakács vezeti a főzés folyamatát. A lényeg a vendéglátók és vendégek tagjaiból alakult vegyes munkacsapat közösen hajtja végre a munkafolyamatokat, szakember irányításával, így a szakmaiság és a higiénia is biztosítva van, valamint a feladat is összetettebb. A feladatok részletezése hosszú lenne, külön kérésre természetesen szakszerű leírást mellékelünk.


Helyszín függő! Kültéri ajánlatokra alkalmi szinten kitérünk. Beltéren az asztaliteniszt ajánljuk , 2015-ös speciális olimpiai aranyéremmel rendelkező, általunk is támogatott Farsang Erikát lehet kihívni egy meccsre. Hordozható asztalt és birót a helyszínre biztosítunk. Nagyobb résztvevői létszám esetén, amennyiben szükséges, több, európai kvalifikációval rendelkező asztaliteniszezőnk is van.
Amennyiben a tánc lenne inkább a preferencia, az amatőr, integrált tánccsoportunk tagjai ebben segíteni fognak. Feladatok szintén több nehézségi szintben állíthatók be. Képzett szakemberre ebben az esetben is számíthatunk, ha igény van rá.


Utoljára említve, de nem utolsó sorban. Ebben a témakörben országos elismertségünk van. Tematikánk hosszú, irányvonalként a papír újrahasznosítását említeném számtalan formában, tetszés szerinti technikákkal állunk rendelkezésre. A vendégváró csapat tagjai ebben igazi mesterek!


RÉSZTVEVŐKA tordasi Értelmi Fogyatékos Otthon lakóinak egy kis csoportja, enyhén vagy középsúlyosan sérült, aktív korú felnőttek. Többségük már tapasztalt „oktató”, folyamatosan vesznek részt nagy rendezvényeken pld. Művészetek Völgye vagy Sziget Fesztivál, ahol a nagyközönséget kézműves technikákra tanítják. Számtalan konferencia, céges rendezvény háttereként működtek közre, pld. ÖKA, Schneider Electric.

A csapatépítő tréningen ők a vendéglátók szerepébe kerülnek, és a feladatok végrehajtása egy folyamatos ellenőrzés, esetleges irányítás alatt történik, adott feladatokhoz társított szakember személyében pld. mesterszakács, foglalkoztatás rehabilitációs vagy mentálhigiénés szakember, edző.

A PROGRAM RÉSZLETEI

Időtartam: Aktív program 6-8 óra.

Tervezett létszám: 6-30 fő.

Helyszín: igény szerinti egyeztetés után, több helyszín lehetséges, beltéri vagy kültéri, a főváros külső kerületében levő lakásétterem vagy a Budapesttől 40-50 km-re fekvő étterem, kemencés program stb időpont, évszak stb. függvénye.

Feladat: a vendéglátó csapat a szervezett helyszínen fogadja a tréningre érkezőket. Rövid bemutatkozás és a feladatok ismertetése után, összeállnak a csapatok. A munka elkezdődik, főzés és kézműveskedés. Ez egy 3 órás blokk nagyjából, amit egy közös étkezés követ, majd a kézműves ajándékok átadása a főzős csapatnak. A nap második része egy másik választott programelem lenne: közös szórakoztató és sporttevékenység, társasjáték stb.

Ha a szél nem fúj,ragadd meg az evezőt!Latin Közmondás

Felkeltettük érdeklődését?

Jelentkezés Itt