“Mentés Másként”

A Civil Impact Nonprofit Kft. meghívására július 1-én egy remek, civileket bemutató rendezvényen vehetett rész két élsportolónk.

Farsang Erika (Mazsi) asztaliteniszező, aranyérmes speciális olimpikon, 2015 Los Angeles, aki az eltelt közel 3 évtizedben mindent megnyert amit lehetett,  és Németh Sarolta(Saci) aki néhány éve már abbahagyta az aktív sportolást, a kézműves technikákban brillírozva manapság, de több, sikeres speciális olimpiai részvételt tudva maga mögött, egy  ezüttel zárva pályafutását súlylökésben.

Joggal büszkén mesélhettek magukról, élényeirről eredményeikről, érdeklődőkben nem is volt hiány ! Nagyon meleg volt, igazi nyári forróság, de a sportok kedvelőinek ez nem vette el a kedvét, a programok sokasága vonzott a részvevőket.

A mi standunkon kiállítás is volt még, valamint többen kitöltötték kérdőivünket, amely a megváltozott munkaképességűek munkakörülményeről, akadálymentes környezetéről kérdezte az érdeklődőket, tezstelte ismereteiket. A helyes válaszokat sdókat kis ajándékkal jutalmaztuk .

Több kedves, régi civil cimborával is volt alakalmunk találkozni, ezek a lehetőségek mindig pozitív hozadékkal vannak a jövőt illetően. Köszönjük a meghívást !

-gr-dscn3506

dscn3552

dscn3543

dscn3546

dscn3555dscn3542

Írjon hozzászólást!